Publicado el

365 dies plens de solidaritat

Avui fa un any del malson que encara patim. Un any ple de sinergies. Un any dur i de sacrificis pel personal sanitari, les empreses i el sector educatiu. El començament amb pocs recursos per no dir sense recursos.

Alex Cañellas. Rble. MK
Alex Cañellas. Rble. MK

Moltes organitzacions es van posar a treballar des del minut 0 per superar aquesta situació. Mesos difícils, complicats. No estàvem preparats, però gràcies a un esforç immens d’altres empreses, ciutadania i des de la pròpia empresa Rosdan vam anar ajudant a la societat a fer d’una situació fosca sense color a posar-hi color i vida.

Tots hem après i ens hem reinventat, des de l’educació a les empreses i la sanitat. Un any dur i ple de reptes, però amb esforç per vèncer la pandèmia.

Des de la nostra empresa fem un emotiu record a les víctimes Covid19 que ens han deixat.

Vam començar amb un confinament inesperat social i emocional. Sense celebracions ni trobades. Moltes les pors que hem passat.

Àlex Cañellas, responsable de les xarxes socials i màrqueting, juntament amb Daniel Cañellas, actualment director d’aquesta organització, van veure una necessitat fonamental del seu entorn. No hi havia recursos de protecció per anar a fer la compra al supermercat o d’aquells treballs impresindibles a on els treballadors havien de conviure sense aquesta protecció primordial, la mascareta.

Tèxtil Rosdan, S.L., va ser una de les primeres empreses que van sol·lidaritzar-se amb el poble facilitintan material a residències, ciutadans i altres organitzacions.

A pocs dies abans d’iniciar aquesta campanya ràpidament ens vam posar en contacte amb diferents mitjans de comunicació com el Capgròs, a on ens va ajudar a estendre la nostra ajuda i reforç, des de la confecció a la donació.

A més, un milió de mascaretes venudes a Bon Preu i altres establiments a un preu d’1 euro, i el seu import total va ser destinat íntegrament a la cerca i tractament de la Covid-19 als hospitals.

A aquests dos projectes es van unir uns altres com 100.000 bates per a professionals de CatSalut, fabricades d’un plàstic PVC antibacterià. I també l’oportunitat de vendre 25.000 litres de gel hidroalcohòlic, sent intermediaris en la venda del producte.

Actualment l’empresa continua aprofitant la situació del mercat i fabrica, com apreciem a la foto, màscares totalment homologades amb certificat dels laboratoris d’Aitex,